Ensenyar, una tasca gratificant

Considero que uns dels pilars fonamentals de l’artista és la formació. La transmissió de coneixements tècnics i conceptuals és important però encara ho és més l’educació de la mirada.

En aquest sentit dec molt als meus mestres de qui vaig aprendre a mirar. Per a mi ensenyar és un acte d’agraïment a ells però també un acte d’amor a l’art. Transmetre coneixements, fer créixer sensibilitats i compartir la passió per l’art és una tasca gratificant.

A les meves classes el debat i l’intercanvi són tan fonamentals com el treball tècnic i aporten a l’alumne maduresa visual i conceptual. La meva proposta pedagògica és acompanyar-lo en el camí de la seva progressió.

Habitualment faig classes al meu estudi de forma regular. També realitzo periòdicament dins i fora de l’estudi diversos cursets monogràfics: Iniciació al retrat, El color en el retrat, Com plantejar el retrat, Fons i figura, Composició de temes urbans, Mirar la ciutat, Apunts al natural, El llenguatge del pinzell a l’aquarel·la, La taca i el color a l’aquarel·la, Cos humà a l’aquarel·la, Aquarel·la creativa, etc.

Si necessites més informació, contacta’m